A görög Peristeri Bwin az előző, egymás elleni összecsapásunk alkalmával 17 ponttal bizonyult jobbnak, ez a siker volt a hellének BL-szereplésének második legnagyobb különbségű győzelme.

Ugyanakkor a görögök az elmúlt 4 idegenbeli BL-összecsapáson vereséget szenvedtek. A 2020-as bajnoki szezon óta a BL-ben lejátszott 13 idegenbeli meccsükből 11 találkozón 80 pontnál többet kaptak.

Amerikai légiósuk, Jaylen Hands a Malaga elleni csoportmeccsen 9 pontot szerzett, viszont egymást követő BL-meccseken még nem maradt 10 egység alatt.

A Falco jó formában várja a fontos BL-meccset, a 3 egymást követő vereség után kilábaltak a sárga-feketék a rossz sorozatból, a Le Mans elleni magabiztos BL-siker és a hazai bajnoki győzelemek után optimistán várják az esti összecsapást.

Milos Konakov, a Falco mestere szerint okosan kell játszani a görögök ellen.

A négy idegenbeli meccs után végre újra itthon játszhatunk, már ez boldogsággal tölt el bennünket. Szeretnénk okosan, nagy energiákat mozgósítva játszani, ez lehet a kulcs, hogy szurkolóinknak is örömet szerezhessünk – fogalmazott a sárga-feketék vezetőedzője.

Pongó Marcell szerint a lepattanók megszerzése, valamint az eladott labdák minimalizálása döntő lehet.

A Falco – Peristeri meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!