A koronavírus-járvány 2020-as évét leszámítva töretlen és valamennyi esztendő legjobban várt téli csemegéjének számít a Szilveszter Kupa. A Haladás munkacsarnokában kezdődött a sikerszéria, amely töretlenül íródik tovább és egyre nagyobb tömegeket mozgat meg a két ünnep között. Idén sem lesz másként, hiszen 40 csapat kap ezúttal lehetőséget a bizonyításra.

December 28. és 30. között új névadó szponzorral, megemelt pénzdíjakkal és hatalmas csatákkal várják az érdeklődőket. A MVD SZIG–XXXVII. Szilveszter Teremlabdarúgó Torna több újdonsággal is kirukkol. A csoportmérkőzések az első napon kezdődnek, ugyanakkor már december 28-án bajnokot avatnak. A női mezőny kérése volt, hogy ne kelljen két különböző napon is pályára lépni, főleg ha más megyéből érkező csapat jut a legjobb négy közé.

Ennek megfelelően már csütörtökön aranyérmes csapatnak tapsolhat a közönség. Pályára lépnek ugyanakkor az öregfiúk mezőnye, amely nyolc együttest sorakoztat fel, valamint a 24 együttes, amely a nyílt kategóriában indult. Az első két napon mindkét mezőny esetében a csoportmeccsek zajlanak, majd ezt követően a főtáblás helyekért csapnak össze a főszereplők.

December 30-án – szombaton – már a helyosztókra kerül sor. A tervek szerint a Hungarysport rendszeresen beszámol az eredményekről – fényképes összeállításokkal – valamint élő bejelentkezésekre is sor kerül. Aki pedig az élő eredménykövetésre szavaz, a szervezők oldalán megtekinthetik a pillanatnyi állásokat is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!