A szeretet ünnepe mindenkit megbabonáz, ráadásul kapható mindenki egy kis cselre, tréfára. Különösen a labdarúgók, akik ilyenkor a pályán kívül is “cselezhetnek”. A beszámolókból nem derült ki, hogy ki volt a kreatív stáb a háttérben, akiknek köszönhetően a gyerekeket meglepték a PSG labdarúgói. Az viszont kétségtelen tény, hogy kiválóan sikerült ez az összefogás.

Már a szervezés pillanatait is úgy kellett tető alá hozni, hogy az érintett gyerekek ne vegyenek észre semmit. Ennek köszönhetően Kylian Mbappé, Marquinhos, Presnel Kimpembe és Warren Zaïre-Emery is a forgatócsoportnak a tagjaként tevékenykedtek. Természetesen elmaszkírozva és parókát is kaptak a labdarúgók, hogy minél hitelesebben tudjanak beleolvadni a környezetükbe. A siker pedig nem maradt el!

A meglepetés nagyot durrant és mindenki jót mulatott így a karácsony alkalmából. A beöltözés annyira hatásos volt, hogy csak az utolsó pillanatban – amikor szánt szándékkal bújtak elő a focisták – esett le a tantusz. Akkor viszont volt minden, ami ilyenkor kell: nevetés, meredt tekintetek, hatalmas ölelések és persze az aláírások, valamint a közös képek készítése sem maradhattak el!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!