A 37. alkalommal megrendezett Szilveszter Teremlabdarúgó Tornát követően közös mozgásra várták a sportbarátokat a Szombathelyi Futóklub Szabadidősport Egyesület rendezvényére a szervezők. Az elmúlt évekhez hasonlóan sokan csatlakoztak, akik a karácsonyi ünnepi menüsort, a süteményeket vagy csak a pihenést szerették volna kicsit lecserélni és aktivizálni magukat.

Az időjárásra nem lehetett panasza senkinek, hiszen szinte tavaszias napsütés várta a gyülekező helyszínére a kocogókat. A Szilveszteri Óévbúcsúztató Futásnak ezúttal is a Csónakázó tó parkolója volt a központja. A gyülekezés, a közös bemelegítés is már nagoyn jó hangulatba telt. Emelte a színvonalat az is, hogy többen jelmezt öltöttek és úgy csatlakoztak a programhoz.

A ráhangolódás után kényelmes tempóba indultak útnak a futók, akik ezúttal is a város nevezetes pontjait érintve tették meg a távot. A Fő téren egy közös kört tettek meg a sportolók, nem maradhatott el a fényképezés sem. Ezután megindult a kiindulópontra a csapat és a befutást követően már valóban az ünneplés és az évzárása maradt hátra.

A Szombathelyi Futóklub rendezvénye közös koccintással ért véget és persze egy nagy elhatározással, hogy jövőre hasonlóan sok, színvonalas rendezvénnyel rukkolnak ki. Aki pedig életmódváltásban gondolkodik vagy csak szeretné a 2024-es évet sportosan kezdeni, azokra is gondoltak a szervezők. Január elsején ugyanis Évindító kocogásra várnak mindenkit!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!