Egymást érik a Haladás tétmérkőzései, ráadásul az alapszakasz győzelemhez több olyan együttessel is összemérték tudásukat, amelyek szerették volna megakadályozni a vasi klubot ebben. A Veszprém után az Aramis elleni idegenbeli fellépés óta viszont már csak a presztízs, ami hajtja a szombathelyieket. Szerdán hazai pályán a liga egyik legerősebb keretével rendelkező Berettyóújfalu látogatott a Sportkomplexumba.

Hogy milyen jó erőkből áll a Mezei Vill jól tükrözi, hogy két góllal is vezettek a vasi vármegyeszékhelyen. Ráadásként az ex-Hali játékos, Nagy Kevin is bevette a hazaiak kapuját. A hajrában viszont a szombathelyiek akarata érvényesült és az addigi kapufák is előrevetítették, hogy nehéz percek várnak a vendégekre. Felipe Conde együttese pedig mindent meg is tett.

Alig negyedóra leforgása alatt megnyertek egy elveszettnek hitt meccset. Ebben pedig a szurkolóknak is nagy szerepük volt, akik a legnagyobb hátránynál is kitartóan buzdították a játékosokat. Nemcsak a győzelmek, hanem az ilyen tábor miatt is irigykedhet a világ most a Haladásra…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!