Remekel a 2023/2024-es idény során a Haladás VSE futsal együttese, amely valamennyi kiírásban eredményesen szerepelt. A nemzetközi porondon, a Bajnokok Ligájában az elitkörig menetelt a vasi gárda, a Magyar Kupában is vette az akadályt, míg az NB I-es pontvadászatban egyetlen vereséget jegyez csak, ezen kívül valamennyi találkozóját megnyerte, így az alapszakaszt is az élen zárja.

Az utolsó 22. fordulóban ráadásul már sokkal inkább a rájátszásra készülés jegyében telik majd. Felipe Conde soron következő ellenfele számára viszont fontos lesz a pénteki összecsapás. A DEAC ugyanis nagy versenyfutásban van a hatodik helyért, amely a felsőházi rájátszást ér. A hajdúságiaknak pedig az Aramis illetve a Nyírbátor gárdáját kéne megelőzni, mindezt a Haladáson keresztül.

Ez pedig kőkemény kihívás lesz a javából, hiszen a DEAC képes nagyon kellemes, de kellemetlen ellenfél is lenni. Az idény során már megcsípték a Berettyóújfalut, a Veszprémet is, így nem árt komolyan venni őket a szombathelyieknek. Dróth Zoltánék számára viszont leginkább arról kell szóljon a találkozó, hogy lehetőség szerint sérülés és eltiltás nélkül hozzák le az utolsó meccset.

Az már korábban eldőlt, hogy az alapszakaszt utcahosszal nyeri a Haladás és első helyről, pontelőnyből kezdheti majd a playoffot. Ugyanakkor bizonyára a játékosok is azon lesznek, hogy jó szájízzel, győzelemmel zárják le az első kört. Ebben pedig biztosan partner lesz a közönség, amely mindig telt házat és kiváló hangulatot garantál a vasi zöld-fehér játékosoknak…

Haladás VSE – DEAC
2024. február 2. (péntek) – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!