A téli szünetet követően gőzerővel készültek a küzdősport képviselői az idényt megindító versenysorozatokra. Nem volt ezzel másként Bedi Miklós sem, aki a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club kötelékébe tartozik és 2024-ben szeretne minél eredményesebben szerepelni. Ennek első állomásaként Horvátországban indult a tehetséges sportoló és szép eredménnyel térhetett onnan haza.

Még február közepén rendezték meg a horvátországi Európa-kupa állomását. Ennek az előző esztendők során még Karlovac városa adott otthont, azonban a népes mezőny miatt költözni kényszerült a rendezvény. Ezúttal Zágrábban mérkőztek meg a küzdősport jeles képviselői. Az erőfelmérőre 267 sportegyesület, 1627 versenyzője lépett tatamira illetve szállt ringbe. Összesen 2441 nevezés történt.

A szombathelyiek reménysége Bedi Miklós a juniorok mezőnyében indult, a -63 kilogrammosok súlycsoportjában. Ki kell emelni, hogy kategóriájában összsen 25 versenyző volt, így kiegyenlített erőviszonyok és nagy csaták vártak a sportolókra is. A tehetséges vasi fiatal végül eredményes menetelés végén – megérdemelten – a harmadik helyet szerezte meg. Bedi Miklós felkészülését Mayer Gábor vezetőedző segítette.

– Hatalmas gratuláció Mikinek! Bedi Miklós nagyszerű eredménnyel kezdte meg az idei első versenyét. A 25 fős mezőnyből felküzdötte magát a dobogó harmadik fokára. Ehhez nagymértékben hozzájárult a sikeres felkészülés, Miki kemény edzésmunkája és céltudatos hozzáállása. Úgy gondolom az idei évben Miki belenőtt a junior korosztályba, így méltó kihívója lesz kortársainak. Miki következő versenye a hazai Diákolimpia lesz. Bízunk a következő sikeres szereplésben. Szeretném megköszönni Miklós szüleinek, hogy gyermeküket nagymértékben támogatják versenyről-versenyre – összegzett Mayer Gábor vezetőedző.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!