Kis Gábor vezetőedző rendkívül büszkén nyilatkozott a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatáról, amely 847 nap után nyert ismét bajnoki mérkőzést hazai környezetben. A szentesiek szombaton az élvonal alsóházi középszakaszában 10-6-ra győztek az Eger ellen. A megyei napilap, a Délmagyarország beszámolója szerint legutóbb 2021. november 6-án nyert házigazdaként bajnoki meccset a csapat (12-7 a Debrecen ellen).
“Nagyon jól esik hallgatni, hogy most nekünk gratulálnak, mert eddig többnyire ezt nekünk kellett megtenni. A mély szakmai értékelést most hanyagolnám, de az biztos, hogy minden a védekezésen múlt. Inkább úgy nyilatkoznék, mint egy kisgyerek: annyira büszke vagyok a csapatra, mint még sosem” – nyilatkozta a klub honlapján Kis Gábor.
A játékosként olimpiai bajnok vezetőedző hozzátette, káprázatosan védekeztek, minden remekül összeállt, ami már túl szép volt. Hangsúlyozta, sok nehézségen mentek át az elmúlt időszakban, de az elmúlt három hónapban sikerült olyan védekezést felépíteniük, ami most ilyen jól működött.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!