Vészesen közeledik a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának vége. A 22. forduló során, hazai pályán hatalmas zakót kapott az Egis Körmend, amely idegenben szeretné a botlást feledtetni. Védekezésben és támadásban is betliző vasi alakulat ráadásul több kulcsjátékosát nélkülözni kényszerült. Ráadásul az idény során ez meglepően sokszor fordul elő a Rába-parti együttesénél.

Az állandóság hiánya, a betegségek és sérülések viszont az eredményességre is rányomta a bélyegét. A jó kezdés után nagyobb hullámvölgy, majd abból kikászálódás követte. A 23. fordulóban pedig Kecskemétre látogatnak Ferencz Csabáék, hogy újra a siker útjára lépjenek. Nagy kérdés, hogy a sérültek közül kik, milyen formában térnek vissza, illetve a hadra foghatók jó teljesítményére lesz szükség.

Már csak azért is, mert a Kecskemét papíron verhető együttes, hiszen sereghatjóként várhatják a találkozót. Zsinórban három vereséggel a hátuk mögött viszont mindenképpen javítani szerenének, hiszen csak 2 sikerrel állnak a nyolcadik – még rájátszást érő helyen álló – Kaposvár mögött. Hazai pályán veszélyesebb együttesnek számít a KTE, így megjósolhatatlan a találkozó végeredménye…

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend
2024. március 8. (péntek) – 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!