Felborult a papírforma és gőzerővel száguld az élvonalbeli férfi futsal bajnokság rájátszása. Mi sem bizonyítja ezeket a tényeket az elért eredmények. Ki gondolta volna, hogy az utcahosszal az alapszakaszt megnyerő Haladás, a negyedik forduló előtt nem az első helyen áll illetve a Veszprém, amely a harmadik helyről futott neki a playyoffnak eddig még csak pontot sem szerzett és a hatodik?!

Már pedig ez a helyzet. A szombathelyiek ígéretesen kezdték a rájátszást, hiszen magabiztosan győzték le a Berettyóújfalu együttesét. Ezután viszont akadozni kezdett a gépezet és Nyíregyházán már csak egy 4-4-es döntetlenre futotta az erőből. A legutóbbi fordulóban Kecskeméten – bár vezettek Dróth Zoltánék – nem sikerült pontot csípni az idegenbeli fellépésen. Az alföldi alakulat csak a negyedik volt a rájátszás kezdetén, de valamennyi meccsét megnyerte.

Ellentétes utat járt be a Haladás következő ellenfele a Veszprém, amely szintén pályázott a bajnoki címre vagy legalábbis a döntőre. Sokáig a második helyen álltak, a rájátszást a harmadik helyen kezdték meg. Ugyanakkor a DEAC, a Kecskemét és a Berettyóújfalu is legyőzte őket a playoff során, így eddig egyetlen pontot sem szereztek és a hatodik helyről várhatja a pénteki mérkőzést.

Két, bizonyításra és javításra vágyó csapatok randevújának ad otthont a Haladás Sportkomplexum. Amennyiben nem szeretnének az utolsó fordulókra nyitott kérdéseket mindkét gárdának meg kellene kezdenie a győzelmek gyűjtögetését. A döntetlen aligha lenne elég a Halinak és a Veszprémnek is. Épp ezért nagy csatát, sok gólt és pokoli két félidőt láthatnak a szurkolók, akikre ezúttal is számít a vasi együttes…

Haladás VSE – 1.Futsal Club Veszprém
2024. március 8. (péntek) – 18:30
Szombathely, Haladás Sporkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!