A hétvége során a Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is tovább folytatódtak a küzdelmek, mindkét régió eredményeit érdemes átfutni, mert izgalmakból nem volt hiány.

Jegyzőkönyvek, tabella

A két éllovas erődemonstrációt tartott a hétvégén: a Gérce a sereghajtó Merseváti ellen diadalmaskodott, míg a Lukácsháza két vesztes meccsét követően a Répcelakon állt bosszút. A listavezetők mellett a Pecöl és a Bozsok is simán hozta a hétvégi meccsét. Akadt két fordulatos, vendég sikert hozó derbi is a hétvégén az északi csoportban: az Uraiújfalu – Sé és a Kőszeg – Boba összecsapás hasonló forgatókönyv szerint zajlott, a két hazai együttesnek csak a szépítésre futotta a hajrában. Pontosztozkodásokból sem volt hiány, a Kemenesalja Szelestéről távozott 1 ponttal, míg a Gencsapáti és az Alsóújlak is 1-1 egységgel gazdagodott az egymás elleni meccsüket követően.

Jegyzőkönyvek, tabella

A déli régióban nem termett babér a vendégként pályára lépő csapatoknak (igaz, amennyiben a Rum mérkőzése nem marad el, úgy a papírforma szerint lett volna vendég siker a fordulóban), a hazai együttesek magabiztosan szerepeltek a 18. játéknapon. Esélyt sem adott ellenfelének a listavezető Újperint, de a többi mérkőzésen is viszonylag egyoldalúan alakultak az eredmények, igaz a Szentpéterfának hátrányból kellett fordítania a 3 pont érdekében.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!