A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott a hétvégén egy forduló, szinte minden pályán potyogtak a gólok, jobbnál jobb meccseket vívtak a csapatok a körzetiben!

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem a vendégként pályára lépő együtteseknek kedvezett a 15. játéknap a sárvári régióban, csupán az Ölbő csapata tudott nyerni idegenben. Magabiztos sikert aratott a listavezető Jánosháza, és az Izsákfa is a vártnál könnyebben verte meg az Ostffyasszonyfát. 3:1-re is vezetett, végül azonban pont nélkül maradt Jákfán a Kenyeri együttese, a vendégek szenzációs hajrát produkáltak. Szintén sok fordulatot hozott a Bő és a Sótony derbije, de végül a 9 gólt hozó ütközetből a hazaiak jöttek ki jobban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Szinte minden mérkőzés szorosan alakult a körmendi régióban, a Magyarszecsőd viszont magabiztosan győzte le a Kondorfát a játéknap rangadóján. 3 gólos hátrányból próbált felállni a Nagyrákos a Szentgotthárd ellen, de végül nem sikerült egyenlíteniük. Megduplázta szezonbeli eddig elért pontjainak számát a sereghajtó Egyházashollós gárdája, akik saját közönségük előtt harcoltak ki egy döntetlent a Vasalja ellen. Ráadásul a hazaiak nagyon közel is álltak az első sikerük megszerzéséhez, de a hosszabbításban ikszre mentette a találkozót a vendég csapat. Izgalmas derbit játszott egymással a Máraiújfalu és a Rábagyarmat, és bár sikerült a hazaiaknak 2 gólos hátrányból visszajönni, a Rábagyarmat egy hajrában értékesített büntetőből megszerezte a győzelmet.

Jegyzőkönyvek, tabella

Két mérkőzésen is született 9 találat a hétvégén ebben a régióban. A Kőszegszerdahely azonban egyetlen egyet sem engedett át az Acsádnak, míg a Nemesbőd és a Torony egy igazán érdekes meccset játszott egymással. A vendégek már 5 góllal is vezettek, amikor is óriási hajrába kezdtek a nemesbődi fiúk, de végül nem sikerült pontot szerezniük. Alsóházi rangadót nyert a Gyöngyösfalu a Cák ellen, a találkozóról néhány fotót is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!