A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban sem pihentek a hétvégén a csapatok, mindkét régióban rendeztek rangadókat, és akadtak meglepő botlások is. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem született gól az északi régió egyik rangadóján, amelyen a Lukácsháza fogadta az Alsóújlak együttesét. A másik kifejezetten említésre méltó derbit az alsóházban rendezték, amelyen a Répcelak magabiztosan győzte le a sereghajtó Mersevátot. Kihasználta a Lukácsháza botlását a Gérce, tovább növelte előnyét a tabellán a listavezető a Kőszeg elleni győzelmével. Magabiztosan gyűjtötte be idegenben is a 3 pontot a Pecöl, míg a Bozsok Bobáról távozott sikerrel. A játéknap két igazán fordulatos meccset is tartogatott számunkra: 6 gólos döntetlen született Sében és Kemenesalján is.

Jegyzőkönyvek, tabella

Magabiztos győzelmet aratott saját közönsége előtt a Bajánsenye együttese, míg a listavezető pontokat veszített Gyöngyöshermánban. Aggodalomra azonban így sincs ok Újperinten, továbbra is óriási előnnyel vezetik a tabellát. Idegenben sikerült 3 pontot szereznie az Egyházasrádóc, Ják, Körmend triónak, míg a Szentpéterfa – Felsőcsatár derbin nem született gól.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!