A Vas Vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban sem pihentek a csapatok a mögöttünk hagyott hétvége során, fussuk is át az eredményeken. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Az egész harmadosztályra jellemző volt a hétvégén, hogy nem igazán ment a hazai csapatoknak. A szombathelyi régióban csupán a Bucsu tudott győzni saját közönsége előtt, valamint az Acsád tudott otthon tartani egy pontot a forduló előtt még listavezető Kőszegfalva ellen. A Kőszegfalva botlását a Kőszegszerdahely használta ki, akik a Cák elleni sima győzelemmel tették ki az indexet és vették át a pole pozíciót.


Jegyzőkönyvek, tabella

A körmendi régióban azért akadtak hazai sikerek, ráadásul ezek közül több is fölényesnek bizonyult. A Szentgotthárd a Máriaújfalu ellen hengerelt, a Szakonyfalu pedig remek második félidőt produkálva ütötte ki az Őrimagyarósd gárdáját. A Nagyrákos Gersekaráton aratott sima győzelmet, sereghajtó pedig közel állt a pontszerzéshez az Oszkó ellen, de végül a hosszabbításban kapitulált a védelmük.

Jegyzőkönyvek, tabella

Magabiztos sikerrel vette a hétvégét a listavezető Jánosháza, de a Szergény sem bízta a véletlenre a dolgokat Nemeskocson. A játéknap legizgalmasabb meccsének az Ölbő – Jákfa derbi bizonyult, ahol 6 gólon osztoztak meg egyenlően a felek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!