Kiváló időjárás várta a Szombathelyi Futóklub Szabadidősport Egyesület által szervezett futásra az érdeklődőket. A nagypénteki munkaszüneti nap kiváló lehetőséget nyújtott, hogy valamennyinek hódolhassanak kedvtelésüknek. Ahogy a korábbi években megszokott volt, valamenniy rendezvény úticélját annak megfelelően határozzák meg a szervezők, hogy milyen alkalomból bonyolítják le az adott programot.

Az ünnepi készülődés jegyében Gencsapátit vették célba a futók, hogy a Szentkútnál pár perces pihenőt követően visszafelé induljanak. Az indulási pont ezúttal is a Csónakázó tó parkolója volt, majd az oladi lakótelep mellett elhaladva terepkörülményekre váltottak a kocogók. A remek hangulatú rendezvény egyébként egy kiváló lehetőség is volt a felkészülésre.

Már csak azért is, mert április 7-én vasárnap jubilálni fog a sportegyesület égisze alatt megszervezett Intersport Félmaraton sorozat, amely idén ötödik születésnapját ünnepli. Ebből az alkalomból nagyszabású rendezvényre számíthatnak a futók, akik 5, 10 és 21 kilométeres távon vehetnek részt. A válaszható etapoknak köszönhetően valamennyi korosztály kiválaszthatja a számára leginkább kedvező szakaszt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!