A hétvége során már a 23. játéknapra került sor a Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A forduló nem hozott igazán nagy meglepetéseket, a listavezetők hozták a kötelezőt, míg a rangadó végül egyoldalú küzdelmet hozott. 

Idegenben hozta a kötelezőt a listavezető Haladás együttese, míg a Király SE hazai pályán múlta felül az egy félidőn keresztül masszívan játszó Táplán gárdáját.

Egy 94. percben megítélt büntetőnek köszönhetően tudott egyenlíteni Csákánydoroszlón a Szentgotthárd együttese, Rábapatyon pedig a Celldömölknek kellett futnia az eredmény után.

Egyaránt nehéz mérkőzést nyert meg a bronzéremért küzdő két együttes: a Sárvár Csepregen tudott nyerni egy góllal, míg a Vép saját közönsége előtt korai találattal gyűjtötte be a 3 pontot a Körmend ellen.

Az első játékrész szorosan alakult a játéknap rangadóján, ám a második etapban háromszor is betalált Vasváron a Szarvaskend együttese, így megérdemelten gyűjtötték be a bajnoki pontokat idegenben is.

Csupán a szépítésre futotta a sereghajtó Bük erejéből Söptén, a hazaiak a második játékrész elejét megnyomva magabiztos győzelmet arattak.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!