Kiváló, szinte nyárias időjárásban, nagyszerű pályákon startolt el a “legújabbkori”, harmadik évad a Savaria Tenisz Centrumban – tudtuk meg Palotai Zoltán versenyigazgatótól.

A Szombathely Megyei Jogú Város Sport,-és Ifjúsági Irodája által támogatott rendezvénysorozatra idén már 15 amatőr csapat nevezett, 8 csapat a “nyílt”, korhatár nélküli kategóriában, míg 7 team a “+50-es” korhatáros kategóriában méreti meg magát.

Az első napon mindjárt 3 frissen nevezett csapatot köszönthettünk: a “nyílt” kategóriában mindkét résztvevő “újonc” volt. A Savaria fiataljai nagy küzdelemben győzték le a No Ace Only Game együttesét, pedig a szinglik után még 1:1 volt az állás (győzött a Savariából Csányi Bálint, valamint a No Ace csapatából Szládovics Dávid), aztàn a mindent eldöntő párost a Savaria nyerte (Németh Dominik, Németh Kristóf), így a mérkőzést is 2:1 arányban behúzták.

A “+50” kategóriában a rutinos Harangláb Tenisz Team (egyesek: Vidóczy Jótsef és Németh Gábor, páros Jáger Laszló/Szalai János) megbízható teljesítménnyel 3:0 arányban múlta felül a Kozmor Géza és Schütz Péter által képviselt Alpok Dent együttesét. Az Alpok Dent csapatában örőmmel üdvözöltük Kozmor Gézát, a bajnokság névadó szponzorát!

A fotón (szemből nézve) a középen látható Palotai Zoltán versenyigazgatótól balra a két “újonc” gárda a fekete egyenmezben szereplő No Ace Only Game, (Szládovics Dávid, Kila Krisztina, Ecker Péter), aztán a Savaria fiataljai (Németh Kristóf, Németh Dominik), majd Palotai Zoltán, aztán a Harangláb Tenisz Team (Vidóczy József, Jáger László, Szalai János, Jáger Sándor, Németh Gábor), végül az Alpok Dent (Schütz Péter, Kozmor Géza).

Folytatás április 12-én, pénteken.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!