A téli szünet után alapozással hangolt az idényre az Agrobio Classic Kick-box és Box Club, amelynek versenyzői jó formában várhatták az idényt. Több erőpróbát követően már a határon túli rendezvényeken is elindul a szombathelyi különítmény. Nem volt ez másként a legutóbbi hétvégén, hiszen a sportág színe-java a szomszédos országban, Ausztriában gyűlt össze a népes mezőny.

Mattersburg városa adott otthont a 14. ASVÖ JUNIOR Challenge kick-box erőfelmérőre, amelyre 25 csapat 172 utánpótlás sportolója 329 nevezést adott le. A színvonalra nem lehetett panasza a nézőknek és a versenyzőknek keményen oda kellett tenni magát, amennyiben kategóriájában és súlycsoportjában érmet akart elhódítani. A szombathelyi küzdősport egyesület képviselői nem is vallottak szégyent.

Mayer Gábor tanítványai közül hárman is bravúrosan szerepeltek. Bedi Miklós rutinos versenyzőként három elismerést is bezsebelt, hiszen egyéniben és csapatversenyben egyaránt dobogóra lépett. Polgár Patrícia saját korosztályában kick-light és light-contact szakágban is ezüstérmet szerzett. Kárász Lilla a juniorok mezőnyében az előkelő harmadik helyet csípte meg.

– Bedi Miklós egész verseny alatt extázisban küzdött, melynek meg is lett az eredménye. A Grand Champion minden verseny kiemelkedő eseménye. Miklós megnyerte ezt a kategóriát is! Patrícia szintén szépen teljesített, a két ezüstérem önmagáért beszél. Lilia a világbajnok ellen tisztességesen helytállt. Egyre jobban összeáll a mozgása. Sok fejlődési lehetőség van az utánpótlás sportolóinkban, így Patrícia és Lilia tekintetében is – összegzett Mayer Gábor vezetőedző.

Bedi Miklós eredményei:
Pointfighting GRAND CHAMPION JUNIOR
Pointfighting junior 63 kg 1.hely
Pointfighting junior csapatverseny 3.hely

Polgár Patrícia
Kick-light older cadet 65 kg 2.hely
Light-contact older cadet 65 kg 2.hely

Kárász Lilia
Pointfighting junior 65 kg 3.hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!