Mint ismert az Egis Körmend hosszú hetek óta tartó rossz sorozatát törte meg a legutóbbi fordulóban. A vasi piros-feketék hazai pályán a Magyar Kupa döntőjében is szereplő Szegedet fogadták. Kiegyenlített csatát hozott a playout második találkozója, ahol a pontosabb támadójáték és a hatékony tűzerő bizonyult nyerő taktikának. A 100 feletti dobott pont döntő tényező volt.

Főként triplából volt rendkívül hatékony a Körmend, ugyanakkor Tolbert palánk alatti extra telejsítményére is nagy szükség volt a sikerhez. Szombat este a Kaposvár ellen kellene hasonlóan kiegyensúlyozott és stabil teljesítmény. Már csak azért is, mert a Somogy vármegyeiek számára szintén égetően fontos lenne a győzelemért járó bajnoki pontok begyűjtése.

Tekintve a kaposváriak a rájátszásban első hazai találkozójukat fogják játszani, mindent meg fognak tenni a sikerért. Már csak azért is, mert az Oroszlány és az Atomerőmű vendégeként egyaránt 4 pontos vereséget szenvedtek. Amennyiben szeretnék meghosszabbítani élvonalbeli tagságukat innentől a hazai pályán megvívandó találkozók mellett idegenbeli bravúrokra is szükségük lesz.

Kometa Kaposvári KK – Egis Körmend
2024. április 20. (szombat) – 18:00
Kaposvár, Kaposvár Aréna

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!