Nincs megállás dübörög tovább a kosárlaba-bajnokság. Az élvonalbeli pontvadászat alsóházi rájátszásában érdekelt az Egis Körmend együttese, amely továbbra is hullámzó játékkal és teljesítménnyel szerepel. Ennek köszönhetően bár megtörte a Szeged ellen a nyeretlenségi szériáját, a jó folytatás már elmaradt. Legutóbb Kaposváron kényszerültek fejet hajtani a vasi kosarasok.

Ezúttal is a védekezés lehet a találkozó kulcsa, hiszen a sereghajtó otthonában nem sikerült a körmendi játékosoknak valóra váltani az elképzeléseket. Főként a triplákat nem sikerült hatástalanítani valamint a lepattanók terén is nagy volt a különbség. Ez pedig döntőnek bizonyult Kaposváron. Minden bizonnyal szerda este is sokat fognak ezek a latba nyomni.

A negyedik fordulóban az Atomerőmű csapata látogat a Rába-parti településre. A paksi gárda ráadásul kiváló formában van, hiszen valamennyi eddigi rájátszásbeli találkozóját megnyerte. A Kaposvárt hazai környezetben, az Oroszlányt és a Szeged gárdáját viszont idegenben győzték le az atomvárosiak. Ennek fényében még koncentráltabb játékra lesz szüksége Tolbertéknek, ha nyerni akarnak.

Egis Körmend – Atomerőmű SE
2024. április 24. (szerda) – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!