Szép lassan alakul az extraligás Hungast-Haladás VSE női röplabda csapatának kerete. Néhány napja az első játékosát jelentette be a klub vezetősége. Genesis Miranda a Jászberény és egy törökországi kitérőt követően lett a zöld-fehérek ütője. A nyáron pedig sikerült mindkét fél számára előnyös megállapodást kötni, így a Puerto Ricó-i játékos az ősztől is marad a Rohonci úton.

Csak úgy, mint a kanadai és szlovén útlevéllel is rendelkező Stephanie Lojen. A tehetséges libero a 2018/19-es szezonban kezdte meg profi karrierjét az egyetemi tanulmányait követően és nagyon jól sikerült a bemutatkozása. A szurkolók és a csapattársak is azonnal elfogadták, a játékos pedig kiváló produkcióval hálálta meg a bizalmat.

Nem véletlenül választották meg klubon az Év legjobb játékosának. Bár a játékossal volt szerencsénk beszélni és elmondta, hogy szeretne maradni valamint nagyon megszerette a várost, a teljesítménye több csapat figyelmét is felkeltette. Ennek ellenére marad Szombathelyen a libero, aki bizonyára sok kellemes pillanatot fog okozni a szurkolóknak.

Stephanie Lojennel készült korábbi interjúnkat ITT találják a kedves olvasóink!