Stabil, hatékony focit játszanak a paksiak, a télen Zsidai Lászlót, Könyves Norbertet, a héten pedig a Görögországból hazatérő támadót, Windecker Józsefet is leigazolták. A múlt héten az MTK elleni idegenbeli 2-1-es győzelemmel kezdték a tavaszi szezont, ugyanakkor a Haladás fontos pontokat veszített a Kisvárda (0-1) ellen, így hátránya tíz pontra nőtt a még bennmaradást érő 10. helytől. Legutóbb, Szombathelyen 1-2-re kikaptak Halmosiék, ma viszont csak a győzelem táplálhat további reményeket.

– Pakson egy újabb meccs vár ránk, ahol mindenképpen nyernünk kell, a döntetlen nekünk már nem elég. Noha az őszi idényt a vártnál gyengébben fejezte be a Paks, egy hete az MTK elleni idegenbeli győzelmével bizonyította, hogy jó labdarúgókból álló egységes gárda. Tudjuk, hogy borzasztóan nehéz találkozó vár ránk, de csak a három pont az elfogadható – nyilatkozta a haladas.hu-nak Horváth Ferenc, aki ezúttal Priskin Tamást, Bosnjak Predragot és Jancsó Andrást is kénytelen nélkülözni, amikor az összeállításon gondolkodik.

A szombathelyiek várhatóan a Király – Habovda, Saláta, Jagodics, Németh Milán – Mészáros, Daushvili, Németh Márió, Ofosu – Rabusic, Gaál kezdővel futnak ki.

A labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 17 órakor kezdődik A Paksi FC – Szombathelyi Haladás csata, amelyről honlapunkon ÉLőben értesült az aktuális eredményről.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!