A koronavírus-járvány következtében bezártak az edzőtermek, ráadásul nem lehet baráti focikat, aerobik edzéseket, sem más sportprogramokat leszervezni mostanában. Ez a helyzet természetesen sok gondot okoz a megye sportcsarnokainak is, Répcelakon azonban igyekeznek a bevételkiesést pótolni, így előre gondolkodnak.

A Répce Sportcsarnokban a pandémia ellenére zajlik az élet, szigorú korlátok mellet a Répcelaki Sportegyesület sportolói továbbra is edzenek, a sportcsarnok vezetői pedig igyekeznek már a jövő évre koncentrálni programok terén. A sportcsarnok létrejöttekor már megfogalmazódott egy olyan cél a vezetőségben, hogy igyekeznek új, a városban eddig nem látott sportágakat elhozni a létesítménybe.

A közelmúltban láthattak a nézők Répcelakon rangos küzdősport gálát, újonnan alakult, majd rögtön bajnoki címet szerző futsalcsapatot, Karate Magyar Bajnokságot, most pedig a szkander világát hozzák el az érdeklődők számára a megyébe.

Sajnos a vírushelyzet miatt bizonytalan, hogy legközelebb mikor fogadhat a Répce Sportcsarnok nézőket, szurkolókat,…

Közzétette: Répce Sportcsarnok, Répcelak – 2020. december 15., kedd

A csarnok a Szkander Országos Bajnokságnak ad majd otthont 2021. január 16-án, ám az esemény jelen állás szerint (a kormány által hozott korlátozások függvényében) nézők nélkül kerül megrendezésre, viszont élő közvetítésről gondoskodni fognak a szervezők.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!