A hétvége során ismét teljes fordulót rendeztek a Vas Megyei I. osztályban, a 26. játéknap pedig negatív rekordot állított be, hisz utoljára az 5. körben született ennyire kevés gól, szám szerint 22.

Jegyzőkönyvek, tabella

Noha valóban nem potyogtak úgy a gólok a hétvégén, ahogy megszokhattuk, azért azt is el kell mondani, hogy minden pályán született legalább 1 találat, sőt inkább 2, hisz egyedül a Lukácsházának sikerült egy gólos győzelmet aratnia a sereghajtó Csepreg ellen.

A forduló meglepetését a bükiek produkálták, akik elég erős tavaszi szezont produkálnak, szemben az épp általuk legyőzött vépiek, akik nagyon elveszítették a fonalat az elmúlt időszakban.

A vépi pontvesztést kihasználva növelte az előnyét a két éllovas, a Sárvár egy könnyed 3 gólos sikert könyvelhetett el a Rum ellen, míg a Király SE egy rendkívül izgalmas találkozót nyert meg a Szentgotthárd ellen. Sokáig vezetett a gotthárdi együttes, ám a hajrában fordítani tudott a szombathelyi alakulat. Íme a meccsen készített fotóink….

A játéknap legkönnyebb győzelmét a Jánosháza aratta Répcelakon, de az eredmény nem tükrözi teljes mértékben a találkozó képét. A vendégek megérdemelten nyertek, hisz remekül használták ki az adódó lehetőségeiket a mérkőzések óta 11,12 emberrel kiálló Répcelak otthonában, akik egy 3 meccses győzelmi sorozatot zártak le.

Nem tudta azonban teljes mértékben kihasználni a répcelakiak botlását a Rábapaty és a Kőszeg csapata, hisz egymás elleni összecsapásukon be kellett érniük 1-1 ponttal, azok után, hogy a mérkőzés is 1:1-et hozott.

A Körmend viszont nem örülhetett annak, hogy a Jánosháza hozta a hétvégi mérkőzését, pláne azok után, hogy ők kikaptak hazai környezetben a Celldömölktől, ezzel pedig a Jánosháza 3 pontra ellépett tőlük.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!