Michal Hipp személyében egy új vezetőedző érkezett a Rohonci útra, de csodát Ő sem tudott tenni. Hiába kezdte jobban a találkozót a Haladás és szerezte meg a vezetést Ramos révén, a végén mégis a hazaiak örülhettek.

Balmazújváros – Haladás 2-1 (0-1)

90+3′ – Vége. Hiába az új edző, ezt a mérkőzést a lelkesebb és pontosabb játékának köszönhetően nyerte meg a Balmazújváros.

90+2′ – Pontrúgást végezhetett el a Haladás, de a beívelésre csak a hazai védők ugrottak fel, így könnyen elhárították a légiveszélyt. Majd Grumic tesztelte a kapust, de Szécsi a helyén volt.

90′ – 3 perc ráadás lesz.

84′ – Grumic vállalkozott embere szorításában egy lövésre. A 20 méterről leadott bombája csak centikkel kerülte el a jobb alsó sarkot.

82′ – Tóth helyére Mészáros Karol érkezett, ezzel kihasználta a Haladás mindhárom cserelehetőségét.

79′ – GÓÓÓÓÓL! Megfordított a mérkőzést a Balmazújváros! Egy kontratámadás végén a csapatkapitány, Sigér elé került a labda, aki 15 méterről, senkitől sem zavartatva lőtte ki a hosszú felső sarkot. Király ezt nem háríthatta, 2-1!!!

77′ – Egyre több az apró, pici fault és leginkább már csak a mezőnyben folyik a játék. Alaposan megdolgoztatják a játékosok Kassai játékvezetőt.

72′ – Kirááály! Egy kontratámadás végén kellett hatalmasat védenie a szombathelyi hálóőrnek, aki nem hibázott. Majd Grumic váltotta Williams-t a pályán.

70′ – Mindkét csapat bártan felvállalja a támadójátékot, így hol az egyik, hol a másik kapu előtt alakult ki kisebb helyzetek.

65′ – A bekapott találat alaposan felpaprikázta a zöld-fehéreket. Néhány percen keresztül nyomás alatt tartották a Balmaz ketrecét, bár a kapusnak nem kellett játékba avatkoznia.

61′ – GÓÓÓÓÓL! Eddig bírta a Hali! Egy jobb oldali pontrúgásra Fekete érkezett jó ütemben és a kimozduló Királyt megelőzve, 5 méterről bólintott a kapu közepébe, 1-1!!!

59′ – Egyre jobban szorongat a hazai együttes. Érzi ezt Hipp mester is, ezért Kisst küldi be a pályára Németh Márió helyére.

55′ – Ebből a játékrészből is eltelt 10 perc. A Balmaz egyre veszélyesebb, most éppen Vajda S. lőhetett volna gólt, de Király bravúrral lábbal hárított.

46′ – Itt a 2. félidő, a Hali kezdett, a Balma cserélt Fekete a pályán, Orovecz maradt az öltözőben.

Szünet.

45′ – az utolsó percekben 2 szabadrúgást is elvégezhetett a Balmaz, de hiába, jól zár a Hali-védelem.

39′ – Visszaesett az iram, de a Hali továbbra is veszélyesebben focizik, mint a hazaiak.

34′ – Vajda S. veszélyes szabadrúgására többen is lesről érkeztek, Király azért biztonság kedvéért védett.

30′ – Predrag Bosnjak kapott egy elefántpuszit, ápolják.

27′ – Meddő mezőnyjáték zajlott az elmúlt 5 percben. 22′ – Most kell észnél lenni és, ha lehet rárúgni még egyet gyorsan.

21′ – GÓÓÓÓÓL! Németh Márió sarokszerű szabadrúgását Wils fejelte középre, Ramos pedig háttal a kapunak csodaszépen beollózta, 0-1!!!

17′ – Szabadrúgást kapunk, Kassai akkurátus, Németh Márió pedig pontatlan, mert lövése mintegy méterrel a kapu fölött hagyta el a játékteret.

15′ – Eltelt az első negyedóra, ha minden így maradna, a Hali az utolsó helyre csúszna vissza, ugyanis a Mezőkövesd vezet!

10′ – Michal Hipp élénk gesztusokkal irányítja a szombathelyieket.

8′ – Németh Márió szabadrúgásáról minden zöld-fehér játékos lemaradt, az azt követő sarokrúgásból sajnos csak egy távoli, de kapu fölé zúgó lövés lett.

5′ – A Hajdúságban már esteledik, de reméljük a Halinak kivilágosodik.

2′ – Halmosi lőhetett kiszorított helyzetből kapura, de Szécsi bravúrral védett.

1′ – A hazaiak indították útjára a labdát.

Balmazújváros: Szécsi – Habovda, Rus, Jagodics, Uzoma – Vajda S., Sigér D., Orovecz (Fekete 46′), Maiszuradze – Zsiga, Arabuli

Haladás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Németh Mi., Tóth M., Németh Má., Halmosi – Ramos, Williams

A Hali idegenben folytatja az idei bajnoki évadot. A kéthetes szünet után, a 16. fordulóban a kieső helyen szombathelyiek az előttük 2 ponttal álló Balmazújváros otthonába látogatnak. A meccs előtti történésekről, az előzményekről ITT már írtunk.

15.25 – Jó napot és Hali-gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves szurkolónak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!