A Hamburg melletti Grevesmühlen rendezte szombat este a X. Nemzetközi Profibox Gálát, mely Kolompár Kitti bemutatkozásáról marad emlékezetes a szombathelyi sportrajongók számára.
Horváth Győző többszörös világ- és Európa-bajnok harcos a 4 menet után nyilatkozott honlapunknak tanítványáról.

Kitti nagyot alkotott, igaz pontozással kikapott, de óriásit harcolt. A mérkőzés után rengetegen jöttek személyesen is gratulálni a kiváló teljesítményért. Tegyük hozzá, hogy ellenfele, Steffi Schünke már többször is címmérkőzést vívott, így a német már nagyon rutinos volt a 4×2 perces összecsapások tekintetében. Azt tudni kel,l hogy az ellenfele hazai versenyző volt és meggyőződésünk volt, hogy otthon csak K.O-val verhetjük meg, de 17 évesen ilyen profi ellenféllel szemben ekkora meccset csinálni, azt nem gondoltam volna. Büszke és elégedett vagyok!

Egyébként mindkettőjük ,,mokkákkal” tarkítottan végezte. Az első menetben még izgult Kitti, ekkor rontott is nem egyszer, aztán a 2., 3. és 4-dik menetben brutálisan nagyot küzdött és a vereség ellenére azonnal meg is kapta a következő profibox felkérését – értékelt Horváth Győző.

A Sukothai Team szombathelyi ,,kívülállói” legközelebb november 27-30 között, Lengyelországban lépnek kötelek közé.

Kolompár Kitti -50 kg-os súlycsoportban a K1 és a kick light kategóriában versenyez majd a küzdősportok nyílt Európa-Kupáján, amelyen minden szakszövetség égisze alatt versenyző sportoló elindulhat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!