A Celtic elleni BL-selejtezőn sérülést szenvedő, és emiatt 3 hónapot kihagyó Kleinheisler László a kazah sport.kz-nak adott interjút.

A címvédő Asztana az utolsó körben biztosította be újabb, a klub történetének negyedik bajnoki címét, amely egyben sorozatban is a negyedik aranyérme a csapatnak. Kleinheisler sajnálja, hogy nem tudta igazán kivenni a részét a bajnoki címből, de a következő szezonban szeretne értékes tagja lenni az együttesnek.

A középpályás beszélt a sérüléséről, a ráváró időszakról, valamint a távoli jövőről is.

„Jobban érzem magam, de még vissza kell nyernem az erőmet, megfelelő fizikai állapotba kell kerülnöm. A sérülést mindenesetre magam mögött hagytam. Az edzéseket a héten kezdem el, abban azonban nem vagyok biztos, hogy az Európa-liga csoportkörének utolsó két fordulójában pályára léphetek.

Frusztráló volt, hogy a szezon közepén sérültem meg, de ilyen a futball, ezen már nem lehet változtatni. Ennek ellenére boldog vagyok, hogy bajnok lettem Kazahsztánban, ez ráadásul az első trófeám a pályafutásom során. Remélem, hogy a következő szezonban ismét bajnoki címet ünnepelhetünk” – nyilatkozta a magyar válogatott játékosa.

Végezetül elmondta, hogy bár a szerződése már csak 1 évre szól az Asztanánál, szeretne hosszabbítani a kazah együttessel.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!