Vaspöri Gábor aranyérmet várt, és sikerült elérnie a kitűzött célját. A súlyemelők országos bajnokságán induló versenyző a 96 kilogrammosok mezőnyében lett első, bár bevallása szerint nem úgy sikerült a megmérettetés, ahogy szerette volna.

– Remek szervezésű verseny volt, így igazából csak a súlyokra kellett koncentrálnom – mondta a Hungarysport.hu érdeklődésére Vaspöri Gábor. Minden feltétel adott volt, hogy elérjem a célomat, amit sikerült is megvalósítani, hiszen magyar bajnok lettem. Ugyanakkor a súlyokat, illetve az eredményeket illetően maradt bennem hiányérzet, de igyekszem csak a szépre gondolni, illetve örülni a győzelmemnek.

Vaspöri Gábornak és Kajáry Tibornak sok ideje nem lesz a pihenésre, hiszen december 9-én már Oroszlányban kell helyt állniuk. Itt rendezik ugyanis a felnőttek számára az országos csapatbajnokság döntőjét. A két vasi fiatal közül Vaspöri a Kecskemét, míg Kajáry a Firmitas SC színeiben indul. A döntőben nyolc egyesület vesz rész, amely 5 fős csapatokból áll. A vasi sportolók azt is elárultak, hogy mindenképpen érmet szeretnének szerezni az oroszlányi kiruccanáson is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!