Vas Megyei II. osztály Szombathelyi csoport 15. forduló

Gyöngyöshermán SE 2:3 Szentpéterfai SE
Igazán feszült hangulatú találkozó kerekedett ki a középmezőnyben található együttesek között. A találkozón volt piros lap és megítélt büntető is, mindkettő a vendégek kárára, akik azonban így is megnyerték a találkozót.

Rábahídvég KSK 0:9 Szombathelyi Spari FC
Kellemes ellenfél várt a vendégekre, mivel a 0 pontos sereghajtó ellen szinte mindenki gólzáporos győzelmet arat. A vendégek szép sikerüknek köszönhetően a tabella 4. helyére jöttek fel.

Zanati KSE 3:2 Bozsoki SE
A tabella hátsó felében elhelyezkedő együttesek mérkőzésén a zanatiak már 3:0-ra is vezettek, a hajrában viszont megtáltosodott a Bozsok, és sikerült kétszer is betalálniuk, de későn jött a feltámadás, így az egyenlítésre már nem maradt idő.

Söpte SE 1:4 Gencsapáti KSE
A Gencsapáti az elmúlt fordulókban megszorongatta a tabella első felében lévő együtteseket, és ez most is így történt. A gyengébb formát mutató söpteieknek hazai pályán sem volt esélye az őszi szezon végére magára találó gencsiek ellen.

Felsőcsatári KSK 2:2 Tápláni KSK
Kiesési rangadóhoz méltóan változatos mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Először a vendégek húztak el 2 góllal, majd a hazaiak erre szintén 2-vel válaszoltak, így a vége igazságos döntetlen, a két együttes pedig maradt a tabella hátsó felében.

Csepregi SE 6:0 Sé SE
A hazaiak sima győzelmüknek köszönhetően a téli pihenőt a tabella első helyén töltik, előnyük pedig 4 pont az őket üldöző Balogunyommal szemben, igaz ők egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Jáki SE – Balogunyom SE
A mérkőzés elmaradt.

 

Vas Megyei II. osztály Körmendi csoport 15. forduló

Bajánsenye SE 7:0 Nádasd KSE
A hazaiak kiütötték az elmúlt fordulóban bravúrt végrehajtó nádasdi együttest.

Szarvaskend SE 6:2 Csákánydoroszlói KSE
Az első hazai gólra még volt válasza a sereghajtó vendég együttesnek, azonban ezután már csak a különbség volt a kérdés. A hazaiak vezetik a tabellát, és 5 pontos előnyük tudatában nyugodtan várhatják a tavaszi szezont.

Őriszentpéter SE 0:8 Körmend VSE
Sokan azt gondolták a mérkőzés előtt, hogy az Őriszentpéter akár meg is szorongathatja a vendégeket, ennek ellenére nagyon sima körmendi győzelem született, igaz 7 gól a második játékrészben esett.

Viszák KSE 2:5 Magyarszecsőd SE
Egészen a mérkőzés végéig izgalmasan alakult az eredmény, nem volt biztos, hogy a vendégek betudják húzni a találkozót, ám a hajrában sikerült kétszer is betalálniuk.

Rábatótfalui SE 6:1 Körmendi Téglagyári SE
A két együttes egymás mögött helyezkedik el a tabellán, és ennek fényében meglepő, hogy ilyen sima hazai siker született. Már az első percben vezetést szerzett a hazai együttes.

 

Vas Megyei II. osztály Sárvári csoport 14. forduló

Büki TK 6:1 Pecöl KMSE
Az első helyért küzdő hazaiak számára a kötelező kategóriába tartozott ez a mérkőzés. Nem is okoztak csalódást a bükiek, a kilátogató nézők gól gazdag mérkőzést láthattak.

Gérce KSE 2:1 Püspökmolnári KSK
A vendégek jó formában várták a második helyezett Gérce elleni találkozót, igazi rangadónak ígérkező mérkőzés volt. Sajnos a Püspökmolnári csere nélkül érkezett meg Gércére, ez is nehezíthette a vendégek helyzetét, akik 2:1-re alulmaradtak.

Sitke KKSE 2:3 Kemenesalja FC
Nagy meglepetésre a hazaiak már két góllal is vezettek, ám ezután beindult a listavezető és végül a hajrában fordítani tudtak. Az már a forduló előtt is biztos volt, hogy a telet a Kemenesalja tölti az első helyen.

Merseváti SE 0:3 Szeleste SE
A Szeleste vezeti a középmezőnyt, azonban hátránya az előttük álló Bükkel szemben már 7 pontos, így valószínű, hogy a legnagyobb harc a 4. helyért folyik majd a bajnokságban.

Ölbő KSE 2:3 Uraiújfalu SE
A játékvezető két büntetőt is megítélt, valamint egy piros lapot is kiosztott a találkozón, ami parázs hangulatúra sikeredett. Az Uraiújfalu azonban győzni tudott végül, így elmondhatják magukról, hogy 4 forduló óta veretlenek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!