Szombat este a Haladás-Ferencváros labdarúgó mérkőzés előtt hasonlóan magas színvonalú női röplabdamérkőzést láthatott a Sugár úti sportcsarnok közönsége. A hazaiak a remek kezdés után végül mégis vereséget szenvedtek, de a csapat vezetőedzője szerint mindennek megvan az oka.

– A találkozón a szívünk vitt előre minket és amíg bírtuk erővel, addig nem volt gond. Aztán kiütközött rajtunk, hogy nyolc nap alatt már a negyedik tétmérkőzésünket vívtuk, így a fáradtság legyőzött bennünket. Ráadásul a cseréink közül többen sérüléssel bajlódnak, így még lehetőségem sem volt belenyúlni a meccsbe. Büszke vagyok a lányokra, mert partiban voltunk az ellenféllel és tényleg csak egy hajszálon múlt a győzelmünk – mondta dr. Mucsi Péter vezetőedző.

Hasonlóan látta Nicole Kinser is, aki nagyon csalódott volt a találkozót követően.

– Milyennek láttam belülről a mérkőzést? Szívtörő volt, főleg hogy az elején nagyon pontosan játszottunk. Jól blokkoltunk és a támadásokat eredményessen fejeztük be. Aztán sajnos elfogytunk, amiért nagyon csalódottak vagyunk. Ráadásul a bajnokság favoritja következik, akivel kedden csapunk össze. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, azért reméljük a legjobbakat – foglalta össze véleményét a zöld-fehérek amerikai centere.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!