Megállás nélkül keményen edz az Aligátor Vízilabda Kft., közismertebb nevén, az AVUS OB I-es vízilabda-csapata és, mint Hajmási András, a csapat fiatal szombathelyi pólósa elmondta honlapunknak, hiába volt szünet a bajnokságban, folyamatosan készült a Matajsz Márk vezette csapat a következő, december 16-i hazai bajnokira. Előtte azonban még a mai ünnepi eseményen és az avató meccsen is helyt kell állni a szombathelyi vízilabdázóknak.

Szerencsére már több hete az új medencében edzhetünk, így nekünk igazából már megtörtént az uszodaavatás. Nagyon örülünk a fejlesztésnek, ez azt jelenti számunkra, hogy teljesen el tudunk szigetelődni a külvilágtól és a figyelem az edzés idejében sem oszlik meg más felé.

Az uszoda vendégeinek is jó hír ez, hiszen hétköznap sem kell hozzánk igazodniuk, ha úszni támad kedvük. Profi körülmények között edzhetünk, ami az élsportban elengedhetetlen manapság. Örülünk, hogy felavathatjuk az uszodát hivatalosan is, ráadásul egy ilyen patinás klub ellen, mint a Mladost Zagreb – nyilatkozta Hajmási András.

A 2,2 milliárd forintos TAO támogatásból és önkormányzati önerőből megvalósuló ,,Fedett uszoda fejlesztése és rekonstrukciója” 2016. július elején kezdődött meg, az alapkövet pedig 2016. július 29-én rakták le.
Az új 21 méter széles és 33,33 méter hosszú új medence átadási ünnepségét ma 18 órakor tartják, az Aligátor Vízilabda Kft – Mladost Zagreb barátságos mérkőzés pedig 19 órakor kezdődik. Az AVUS a sportág minden szerelmesét sok szeretettel várja

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!