ITT már megírtuk, hogy december 9-én felavatták az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) új, immár saját medencéjét, a felnőtt csapat pedig a Mladost Zágreb ellen vette birtokba a vízfelületet. Pár napja pedig – az óévbúcsúztató kakaópartin – már valamennyi korosztály tagja belecsobbanhatott az új medencébe.

A szervezők, közöttük dr. Vincze Balázs, az AVUS szakmai igazgatója a harmadik évfolyamtól felfelé várták a gyermekek, valamint szüleik jelentkezését. A lurkók bögrével és fürdőruhával felszerelkezve érkeztek, persze a szülők is hoztak magukkal fürdőruhát, hiszen több, látványos játékos elem, valamint egymás közötti vízilabda-meccs is színesítette a programot.

Jó móka volt – fogalmazott weboldalunk érdeklődésére a szakmai igazgató, aki az első perctől az utolsóig igyekezett mindenkit megmozgatni és jókedvre deríteni.
Egy olyan utánpótlásklub, mint az AVUS, támaszkodik a szülőkre is. Ez a közösségi rendezvényünk évek óta olyan lehetőség, ahol mindenki együtt zárhatja az évet. Az AVUS életében pedig történelmi jelentőségű év volt az idei, hiszen kiharcoltuk az OB I-es tagságot, szóval büszke lehet mindenki arra, hogy valamilyen szinten ennek a klubnak az alkalmazottja vagy a tagja lehet – fogalmazott Vincze Balázs.

Aztán jöttek a fantasztikusabbnál fantasztikusabb játékos vetélkedők, ahol a legkisebbektől a felnőtt csapat vezetőedzőjéig, mindenki kipróbálhatta magát. Itt mindenkinek nyakig ért a víz, a gyerekek és szüleik egyaránt úsztak deszkával, majd labdával, aztán, mint egy hernyó, egyre nagyobbak és nagyobbak lettek, a végén pedig már mindenki úszott egyik oldalról a másikra. Aki kilátogatott, láthatta, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt élvezték a versenyeket, ez pedig azt mutatja, hogy az AVUS-nál a lányok, a fiúk, az anyukák, az apukák, az edzők és a vezetők is egy irányba eveznek.

Persze vízbe szálltak az edzők és az AVUS felnőtt játékosai is, Matajsz Márk vezetőedző még gólt is szerzett 5 méteresből.

A hagyomány folytatódik, a kakaópartit 2018-ban is megrendezik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!