Már megírtuk, illetve a helyszínről közvetítettük a Falco múlt hétvégi Szolnok elleni rangadóját, most két résztvevő, a 19 pontig jutó center, Tóth Norbert, és a sárga-fekete szurkolók vezére, Viszket Norbert idézi fel a történteket.

Úgy gondolom, hogy a Szolnok elleni meccs egy igazi, nagybetűs CSAPATMUNKA volt! Nagyon örülök a sikernek, igazán fontos volt a csapat és a szurkolók számára is! Köszönjük Nekik a fantasztikus hangulatot és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk – fogalmazott a falcokc.com érdeklődésére a 19 pontot szerző Tóth Norbert.

 

Első félidőben kifejezetten kemény és izgalmas csatát láthattunk. Ahol nem a védekezésé volt a főszerep.Félidőig fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán a védekezésünk extra lett és be is indult a csapat. Remek edzői húzásokkal és szebbnél szebb kosarakkal 10 pont fölé tornáztuk előnyünket, amit meg is tartottunk meccs végéig.

 

Aminek viszont kifejezetten örülünk a győzelem mellett, hogy Durázi Krisztofer a Karphos Sokoli meccs után ismét lehetőséghez jutott. A FIBA-kupa utolsó meccsén és most is jó játékával segítette a csapatot. Mindig örülünk, ha fiatalok kapnak játéklehetőséget, Krisznek pedig főleg, mert ő egy közülünk. Régebben ő a B-középben szurkolt hazai és idegenbeli meccseken is. Azt gondolom, hogy rajtunk nem múlott semmi, a hangulat kifejezetten rendben, igazi rangadóhoz méltó volt – nyilatkozta a szombathelyiek vezérszurkolója, Viszket Norbert, aki azt is hozzátette, hogy nagyon bízik a hasonló folytatásban.

A Falco csapatának legközelebb csütörtök este, Kecskeméten szoríthatunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!