Rekord létszámú résztvevő négy kategóriában versenyez majd – hangzott el a Puskás Tivadar polgármester, Gerencsér Tibor, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség főtitkára, Kalmár Attila, a Pannonsport Kft. ügyvezetője, Baranyai András, Concordia Üzemanyag-kutak tulajdonosa és Táncsics András, a torna szakmai menedzsere részvételével lezajlott szerda délutáni sajtótájékoztatón.

Már korábban is megírtuk, de újra elhangzott, hogy a hölgyek 8, az öregfiúk 15, az amatőrök 32, a profik 6 csapattal vágnak neki a 4 napos küzdelmeknek, de VIP döntő is lesz, ahol az FTC, a ZTE, és a Haladás öregfiúk csapata is pályára lép. A profi döntő lesz az utolsó meccs.

 

Puskás Tivadar miután megköszönte a főszponzornak, hogy nevét adta a kupához, hozzátette, kiemelte, hogy a harminckét alkalom a sportszeretetről tanúskodik, egyben év végén nagyszerű kikapcsolódást is jelent ez a torna.

Gerencsér Tibor, a Versenybizottság elnöke a kupa technikai részleteit ismertette.
December 27-29-én a Haladás Sportkomplexum ad otthont a mérkőzéseknek, egyszerre két pályán mérik össze tudásukat a csapatok. A december 30-i helyosztókat és döntőket pedig már az Aréna Savariában játsszák le – tette hozzá Gerencsér Tibor.

A részletes program ITT böngészhető!

 

Bízunk abban, hogy telt ház előtt zajlanak majd a meccsek, érdeklődéssel várjuk a visszhangot – ezt már Kalmár Attila, a Pannonsport Kft ügyvezető fűzte hozzá, aki miközben felelevenítette a torna múltját, elmondta, hogy immár 11. alkalommal szervezik meg a Szilveszter Kupát, hiszen már 1996-ban bekapcsolódott a munkába a Pannonsport Kft.

 

Baranyai András, a Concordia Üzemanyag-kutak tulajdonosa, a főszponzor elmondta: azért támogatjuk a kupát, mert magam is sportoltam, annak idején a Csepreg csapatát NB III-as bajnoki címig juttattuk, de amatőrként jelenleg is sportolok.
Labdarúgást és a kosárlabdát támogatom, az utazó-, illetve az autós közönséget minőségi áron minőségi üzemanyagokkal szolgáljuk ki. Bízom benne, hogy mindenki jól jár és sikeres lesz a torna, nem mellesleg a Concordia nevet még többen megismerik a városban. Eddig is több fronton támogattuk a sportot, jövőben is így szeretnénk tenni – tette hozzá a névadó szponzor tulajdonosa.

A hungarysport.hu pedig már megkezdte a Szilveszter Kupa felvezetését, a mérkőzések történéseiről természetesen a helyszínről tudósítunk, a december 30-i döntőkről pedig terveink szerint élőképes közvetítést adunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!