Valaki családi körben, mások házibuliban töltik az óév utolsó óráit és szeretteik körében köszöntik az új esztendőt. Hogy pontosan hogyan készülnek a jeles eseményre, azt elmesélik a Haladás röplabda, kézilabda és futsal csapatának tagjai.

Farkas Barbara: Az év utolsó napját ünnepléssel töltöm a barátokkal, másnap persze összefut a család is egy koccintásra és élménybeszámolóra. Az új év első napjait mar viszont a tanulásra kell szánnom a közelgő vizsgák miatt, illetve elkezdődnek újra az edzések is.

 

Bokor Laura: Az újévet, szilvesztert a baráti társaságommal ünneplem minden évben, velük együtt, jó hangulatban búcsúztatjuk az óévet és köszöntjük az új esztendőt.

 

Kiss Nóra: Utolsó napom délutánját mindig a családdal szoktam tölteni, este viszont a párommal közösen baráti társaságban fogjuk tölteni. A 2018-as év első napján természetesen csakis a pihenésen és a lencseevésen lesz a hangsúly, ami remélem szerencsét hoz majd a jövő évre is.

 

Szabó Janka: Az év utolsó napjának a programja egyenlőre kérdéses, de azt tudom hogy mindenképpen boldogan szeretném lezárni ezt az évet. A 2018-as esztendő első napján nálunk családi hagyomány, hogy összegyűlünk a nagymamámnál és mint a legtöbb családnál szokás ebédre lencse kerül az asztalra,hogy meghozza a szerencsénket és hogy szépek és gazdagok legyünk.

 

Hegyesi Zsolt: Az évek alatt változott, hogy mit teszek az év első és utolsó napján! Régebben barátokkal bulival búcsúztattuk az óévet és éjfél után köszöntöttük az újat! Mostanra ez már megváltozott és ezért tervem sincs is erre a napra. Az biztos, hogy a rövid szünetet minél több pihenéssel töltöm, mivel másodikán már edzésre kell jelentkezzünk!

 

Vidák Balázs: Szilveszter napján egy baráti társasággal leszek, és úgy búcsúztatjuk az évet, de csak szolidan fog fogyni az alkohol, mivel mar január 2-án kezdődnek az edzések! Ezúton is szeretnénk sikerekben gazdag új évet kívánni mindenkinek!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!