Nem is oly régen esélyeshez méltó játékkal rukkolt ki a Jászberény, amely 3-0 arányban legyőzte a Haladás együttesét. A magas színvonalú összecsapást rengeteg néző tekintette meg a helyszínen, akiknek kis meglepetésben is volt részük. A szettek között ugyanis a Szombathelyi Kötélugró Klub tehetséges sportolói szórakoztatták a közönséget.

– Egy megkeresésnek köszönhetően vagyunk itt – árulta el Bánhegyi Attila. A Haladás VSE női röplabda szakosztályának vezetője kért fel bennünket, hogy színesítsük előadásunkkal a találkozókat. Egyesületünk tagjai pedig nagy örömmel tesznek eleget minden hasonló felkérésnek. A közönség jól szórakozik a találkozók szüneteiben, a lányok szívesen lépnek fel, nekünk pedig remek lehetőség, hogy népszerűsítsük a kötélugrást.

S hogy milyen hatása van ennek a kezdeményezésnek? Elég csak a lelátón helyet foglaló közönséget nézni, ahol a legkisebb szurkolók mellett az idősebb generáció képviselői is megtapsolják a kötélugrókat. A legnagyobb elismerést egyébként Jászberény elleni találkozó szünetében aratták a röplabdacsarnokban a lányok. Itt ugyanis a vastaps mellett a vendég együttes játékosaitól és szakvezetőitől is bezsebelhettek egy-egy elismerést.

Sokat pedig nem kell várni, hogy láthassuk a kötélugrókat, akik a Falco kosárlabda mérkőzések mellett már a Haladás VSE röplabda találkozóin is színesítik a programot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!