Ki ne emlékezne a magyar futsal történelem egyik leghíresebb mozzanatára? Öreglaki Norbert, a Haladás játékosa felíveli a labdát, Dróth Zoltán pedig a román kapuba bólintotta a játékszert. Mitől olyan különleges ez a gól? Ezzel a találattal fektette két vállra Romániát nemzeti tizenegyünk a Futsal EB pótselejtezőjén. A Rába ETO egykori játékosát a 2016-os szerbiai kontinensviadalon nyújtott teljesítménye miatt (két meccsen négy gólt szerzett), rengeteg külföldi csapat szerette volna szerződtetni. Végül a kétszeres Futsal Bajnokok Ligája-győztes Kajrat Almatihoz igazolt. Új csapatával BL bronzérmet szerzett, valamint megnyerte a kazah bajnokságot és a kupát is. A 2017/18-as kiírásban viszont nem az elvártak szerint alakultak a dolgok, ezért január 30-án visszatér Magyarországra és Dróth Zoltán az elkövetkezendő félévben a szombathelyieket erősíti majd.

Andersson Michel De Sousa Santos

A válogatott egyik legjobbja mellett új légiósa is lesz a zöld-fehéreknek. Andersson Michel De Sousa Santos személyében egy brazil légióssal bővült a keret.

Németh Erik

Távozója is van a Swietelsky-Haladás VSE együttesének. Németh Erik, aki tagja volt a tavaly Magyar Kupa ezüstérmet szerző gárdának, idén is jó formában játszott. Azonban nem tudott nemet mondani egy pesti NB III-as klubnak, ahol nagypályás labdarúgóként folytatja pályafutását, illetve szünetelteti futsal karrierjét.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!