A Metalcom Szentes az alsóház 4. helyén 13 ponttal, az AVUS pedig a 6. helyen 9 ponttal várja az 1. fordulót. A bajnoki előtt két fiatal szombathelyi vízilabdázót kérdeztünk meg az esélyekről.

Kovács Barnabás: a bennmaradáshoz 2 csapatot kell megelőznünk a végén. Azt tudjuk, hogy minden mérkőzés kemény lesz, senki nem fog pontokat ajándékozni. Ezek már olyan meccsek lesznek, ahol hasonló kaliberű csapatokkal mérkőzünk meg. Azt várom, hogy minél több pontot szerezzünk és a végén OB I-esek maradjunk. Első mérkőzésünk a Szentessel lesz, azt gondolom, ha úgy védekezünk és csapatként játszunk, ahogy az UVSE elleni mérkőzésen is tettük, akkor a végén akár pontokkal utazhatunk haza.

 

Hajmási András: 8 roppant kiélezett mérkőzésre számítok, amelyeken remélem nekünk jön ki a lépés, nem lesz egyszerű hiszen rövid időn belül lesznek lebonyolítva a meccsek, szóval fárasztó hetek következnek. A szentesi mérkőzésről annyit mondanék, hogy lesznek hiányzóink, nem teljes kerettel utazunk, hiszen a prioritás nekünk a jövő heti szegedi mérkőzés lesz, ahol pontokat kell szereznünk, de természetesen Szentesre sem feltett kezekkel megyünk.

A Szentes – AVUS meccset 18 órakor kezdik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!