ITT már olvashatták, hogy az SZKKA fiatal tehetségei 6 mérkőzésből 6 győzelemmel, hibátlan teljesítménnyel elhódították a rangos torna 1. helyét.

Hétfő késő este szerencsésen hazaérkezett Szombathelyre, a Franciaországban nemzetközi utánpótlás-tornát nyert SZKKA-serdülő csapat. Pődör Zoltán együttesét szurkolók népes csapata fogadta az Egyetem épülete előtt, ahol a lányokat – Húsvét lévén – meg is locsolták – írja a klub honlapja.

 

A szurkolók egyébként igazi meglepetéssel, fotózással és locsolkodással várták a hazaérkező kupagyőzteseket. Farkasné Böröndi Bea vezérszurkoló vezetésével kiváló hangulat fogadta hosszú útról hazatérő győzteseket, akik hálából büszkén mutatták meg a hatalmas és gyönyörű Mios Toro”s Cup-ot.

 

A győztes csapat: Farkas Nerina, Farkas Hanna, Győrffy Luca, Horváth Anna, Horváth Lilla, Juhász Anna, Lakatos Lizett, Lőrincz Brigitta, Pődör Blanka, Sámson Petra, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia, Szuhogyi Rebeka, Tamási Kata, Tóth Nóra, Varga Vanessza, Wagner Dóra és Pődör Zoltán edző.

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!