Szombaton fantasztikus, mondhatni kiütéses győzelmet aratott a Crushers a Divízió I-es bajnokság 2. fordulójában, ezzel vezetik a szombathelyiek a tabellát. A meccs előtti kick off után azonban kedves pillanatoknak is szemtanúi lehettünk, hiszen a klub játékosai a legfiatalabb szurkolókat köszöntötték.

A Crushers egyik alapembere, egyik legrutinosabb játékosa Piskor Péter, akinek keresztlánya (leánytestvérének a kislánya) a 6 hónapos Kappel Zsófia a Crushers jelenlegi legfiatalabb szurkolója. Természetesen nemcsak a kis Zsófi, hanem édesanyja, Kappel-Piskor Éva és édesapja, Kappel Balázs is szurkolt a szombathelyieknek. Sőt a család többi tagja, Varga Bálint és Varga Máté is aktív szurkolással segítette a győzelemhez a Crushers csapatát. Érdekesség, hogy Varga Bálint még fiatalabb volt, amikor szülei először kihozták Crushers-meccsre, Bálint ugyanis mindössze 2 hetes volt 2008-ban, amikor már magába szívta az amerikai életérzést.

– Mindig jön az egész család, szurkolunk, már a szabályokat is ismerjük. Igazi családi szórakozás a Crushers-meccsnézés. Az elmúlt években sokat népszerűsödött a sportág, egyre többen járnak hazai meccsre, mert egyre jobb a csapat. Kedvenc játékosunk természetesen a testvérem, Piskor Péter – mondta mosolyogva Éva.

A Kappel-Piskor családdal a legközelebbi hazai meccsen, május végén is egészen biztosan találkozunk majd az SZSE pályán. Addig is goooo Crushers!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!