A szombati meccset a Budapest Titans csapata ellen játssza a Crushers. A csapatok tavaly már a Divizió 2-ben találkoztak kétszer is, egyszer az alapszakaszban, ahol a hosszabbításban 7:0-ra győztek a szombathelyiek, majd a rájátszás során, amikor 14:0-ra bizonyultak jobbnak.

 

– Tapasztalt csapatról beszélünk, hiszen 2 éve a Divizió 1-ben játszottak. Most ismét itt vannak és 2 brit idegenlégiós is erősíti már őket. Sajnos nem tudom, mire számíthatunk, mennyire erősödtek velük. Természetesen nyerni megyünk, mint mindig. Nekik ebben a szezonban ez lesz az első mérkőzésük, nekünk pedig már a harmadik. Az előző meccsünkön a támadók nagyon együtt játszottak, sikerült minden taktikát megoldanunk, ha ezt folytatni tudjuk, akkor nem lesz gond. A védelem remélem most is remekelni fog, mint mindig és nullán tudja tartani a Titánokat. Most is csapatként zúzunk, küzdünk majd – fogalmazta meg várakozásait tatár István csapatkapitány.

A szombati bajnoki mérkőzés helyszíne: Fót, Kossuth Lajos u. 36., Balogh Sándor Sportcentrum, az összecsapás 15 órakor kezdődik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!