Budapest Titans – Szombathely Crushers 0-21 (0-7, 0-0, 0-0, 0-14)

Rögtön egy gyönyörű Touchdown – így kezdődött a fóti mérkőzés, amelyet Baranyai Bence osztott ki Gálos Mártonnak, aki az elkapás után még 15 yardot futott a gólvonalat átlépve, extra sikeres 7:0.

Aztán 3 negyeden keresztül a diffense-ek csatája pont nélkül zajlott, majd a 4. negyedben Hasznos Szebasztián futott be a célterületre, óriási blokkokat kapott a támadó sortól, extra ismét sikeres, 14:0!!! Ezután ismét Baranyai – Gálos páros ugyancsak szép passz a célterületre, extra sikeres, ezzel 21:0 lett a végeredmény.

– Kemény meccs volt. Kicsit nehezen ment a 2-3. negyed, de összekaptuk magunkat. A védelem már a 3. meccsen nem kap pontot, bravúr, amit művelnek – foglalta össze az újabb győztes meccs tapasztalatait Tatár István csapatkapitány, akit sajnos a 4. negyed végén kiállítottak szükségtelen durvaság miatt.

 

Tatár a következő, Szekszárd Bad Bones elleni április 28-i meccsen nem játszhat majd. A Crushers egyébként 3 forduló után is hibátlan teljesítménnyel vezeti a Divízió I-es tabellát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!