A Vas Megyei labdarúgó harmadosztályban is pattogott a labda a hétvége során, születtek meglepő eredmények, érződik, hogy egyre élesebbek a bajnokságok minden egyes régióban. Lássuk az eredményeket.

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 18. forduló

Nagy meglepetésre, a tavaszt nem igazán jó formában kezdő, és csak a tabella 8. helyen álló Cák otthonából nem tudta elhozni a három pontot a listavezető Sorkifalud. Kedvezett ez eredmény a Nárainak, akik eggyel kevesebb meccset játszva azonos pontszámmal állnak a tabella második helyén. Továbbra sem sikerül megtalálnia a győzelemhez vezető utat a toronyiaknak, akik ezúttal a Vasasszonyfa otthonában ikszeltek. A 12. helyen álló Újperint bucsui fellépése pedig félbeszakadt.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 25. forduló 

Alsóházi rangadót nyert a Rönökért Közhasznú Egyesület csapata az Alsószölnök ellenében, a végletekig kiélezett találkozón két gól is esett az utolsó 10 percben. A Csörötnek hazai pályán fogadta egy igazi ki-ki mérkőzés keretein belül a vasaljai együttest, és végül sima 3 gólos győzelmet is arattak. A bajnoki címért folytatott harc továbbra is hatalmas a körmendi régióban, a Telekesnek és a Gersekarátnak is egyaránt 47 pontja van, de utóbbi csapat eggyel kevesebb mérkőzést játszott. Nem tett le továbbá az aranyéremről a csörötneki gárda sem, akik csupán 2 ponttal vannak lemaradva az éllovasoktól.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 22. forduló 

Hatalmas ütközet várt az ezüstéremért csatázó szergényi, és ostffyasszonyfai együttesre, akik egymással találkoztak a hétvégén. A rangadói hangulathoz képest sportszerűen zajló mérkőzésen végül 1:1-es döntetlen született, így a Szergény továbbra is három ponttal előzi hétvégi ellenfelét a táblázaton. Meglepő vereségbe futottak bele a sótonyiak Keléden, ahol a hazai csapat kiütéses, 5:1-es győzelmet aratott. Sikeresen zárta a hétvégét a tabella utolsó előtti helyén (14.) álló Nemeskocs brigádja is, akik hazai pályán 3:2-re verték a Kenyerit, egy igazán kiélezett és parázs összecsapáson.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!