Az NB III. utolsó fordulójában idegenben, Kőszegen lépett pályára a Swietelsky-Haladás VSE második számú csapata. A szép megoldásokban bővelkedő mérkőzésen a hazai alakulat igyekezett mindent megtenni, hogy megnehezítsék a zöld-fehérek dolgát, de ez csak átmenetileg sikerült. A gólokban gazdag találkozón végül magabiztos sikert aratott a Haladás, ezzel pedig ezüstérmes pozícióban fejezte be a szezont a zöld-fehér alakulat.

Kőszeg – Swietelsky-Haladás VSE II. 3-8

A bajnokság elején alakult Haladás II célja az volt, hogy a fiatalok és az idősebb generáció közti szakadékot áthidalja a csapat valamint több mérkőzésen vethessék be a szakemberek a feltörekvő generáció képviselőit. A csapatnak a tagjait az U19-es nagypályás labdarúgók, a futsal U20-ban és U17-ben jól teljesítő fiatalok valamint az NB I-es bajnokságban a felnőtt csapatból kimaradó játékosok alkották. A 18 mérkőzés során mindössze 4 alkalommal szenvedett vereséget a szombathelyi gárda. Összesen 152 gólt lőttek és 50-et kaptak. Ezzel a teljesítménnyel a 2. helyen végeztek a tabellán. A bajnokság különdíjasa, gólkirálya is a Haladásból került ki, Németh Zoltán személyében, aki 30 gólt ért el.

A pályára lépők névsora:
Kapusok: Papp Krisztián, Papp István, Sásdi Bálint, Horváth Bendegúz, Gyimesi Máté, Homlok Levente

Mezőnyjátékosok: Szakasics Balázs, Gyimesi Soma, Öreglaki Norbert, Sipos Gergő, Gyenese Ádám, Tóth Máté, Németh Gábor II, Németh Gergő, Németh Zoltán, Péter Ábrahám, Kendik Dominik, Mód Bendegúz, Gerencsér Antal, Köntés Balázs, Oswald Dániel, Nagy Kevin, Németh Péter, Bencsik Roland, Hegyesi Zsolt

Edzők: Sziffer András, Turzó József

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!