AVUS – Tatabánya 15-14 (3-3, 5-5, 4-3, 3-3)

4. negyed: a játékrész 2. percében Ukumanov talált be, 13-11. Takács G. révén a 3. percben szépítettek a tatabányaiak, majd a negyed közepén emberelőnyből újra kiegyenlítettek, 13-13. Nem sokáig volt egál, Garancsy András lőtt fontos gólt, 14-13. A meccs vége előtt 3 perccel megint kiegyenlítettek, 14-14, aztán hazai időkérést követően, már az utolsó percben Polovic Krisztián lőtt távolról gólt, 15-14!!! SZÉP VOLT, FIÚK!

3. negyed: a játékrész Kiss Csaba óriási helyzetével indult, de kimaradt. A következő szombathelyi támadás már góllal végződött, Ukumanov talált be, 9-8. A vendégek 5 méteresből egyenlítettek, majd egy erősen vitatható újabb büntetőből a vezetést is megszerezték, 9-10, aztán Márkus már tovább növelte az előnyt, 9-11. Az ellentámadásból Baj Marcell szépített, 10-11. Kiss Csaba újra egyenlő állást jelent, 11-11. Ivan Basara 5 méterese után megint az AVUS vezet, 12-11.

Szünet.

2. negyed: a játékrész Polovic újabb távoli bombagóljával startolt, majd a vendégek Hoppál lapos alsó sarkos lövésével egalizáltak, 4-4. Ezután egy nagyon szép támadás után Baj Marcell közelről szerzett vezetést, 5-4. A negyed közepén Horváth Alex kapust kiállították, ezt gyorsan kihasználta a tatabányai csapat, majd az ellentámadásból Ivan Basara újra vezetést szerzett, 6-5. Fej-fej mellett haladnak a csapatok, Kurucz révén 6-6. A szünet előtt 1 perccel megint Ivan Basara talált be, 7-6, sok a gól! Nem sokáig örülhetett az AVUS, megint kiegyenlítettek a hajrában, majd a balkéz oldalról Hajmási András is betalált, 8-7, de Szentesi ezt is egalizálta, 8-8.

1. negyed: a vendégek hozták el a labdát, majd Polovic húzott le egy átívelt labdát, a gyors ellentámadásból Ekler Bendegúz szerzett vezetést, 1-0. A következő támadást is kivédekezték az aligátorok, majd Garancsy lőtt kapufát. A negyed közepén már nem hibázott, egy szép megúszás után nagy gólt lőtt, 2-0. A negyed vége előtt 3 perccel Szentesi szépített, 2-1. A vendégek belejöttek 1 perccel a negyed zárása előtt Fazekas egyenlített, majd időkérés. A hajrában Szabó Botond 5 méteresével már ott az előny, 2-3. Polovic Krisztián azonban ettől még nem ijedt még és távolról hatalmas gólt rgasztott Jászberényi kapujába, 3-3.

A meccs beharangozóját ITT olvashatta.

16.55 – Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag sportélményt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!