ITT már megírtuk, hogy a hétvégén Budapesten rendezték a WKF Karate magyar bajnokságot. A színvonalas sporteseményen szereplő versenyzők között voltak világ – és Európa-bajnoki érmesek is, emellett 50 paralimpikon is megmutathatta tudását.
Szombaton kerültek sorra a felnőtt női küzdelmek is, ahol a szombathelyi Németh Zsuzsanna (Győri Dózsa SE) volt érdekelt. -68 kg-ban indult, ahol az előkelő és értékes 3. helyig menetelt.

A mérkőzések nem a korábban megkapott sorsolás szerint zajlottak, ami egy picit meg is zavarta a versenyzőt, de aztán az éremért folyó meccset magabiztosan 4:0-ra megnyerte.

– Sajnos nem úgy teljesítettem, ahogy elvártam magamtól és most nem a fináléba jutásra gondolok, hanem, hogy a meccseken sokszor passzív voltam, ami nem vall rám az utóbbi időben. Nem az én napom volt, nem tudtam olyan felszabadultan küzdeni, mint például a múlt heti országos bajnokságon. Ennek ellenére örülök, hogy amiért felmentem Pestre, azt teljesíteni tudtam és a 6. felnőtt női küzdelem érmem is bezsebelhettem. Nehezítette a helyzetet, hogy a bronzéremért egy nagyon kedves győri barátnőm ellen kellett küzdenem. Barátságos, de harcias meccs volt, amiben most én voltam a jobb. Persze a barátság töretlen maradt – nyilatkozta honlapunknak a szombathelyi karatéka.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!