A Falco számára a tét nem kisebb, mint a 2. hely bebiztosítása, ennek szellemében készültek a srácok az Alba elleni győzelem után. A sárga-feketék csapatkapitányával készített videó-interjúban erről és a körmendiek elleni esélyekről is hallhatnak.

 

A szombathelyiek vezérszurkolója, Viszket Norbert is elmondta véleményét a rangadó előtt. – Meglepődnék ha a Körmend győzelemmel távozna Szombathelyről. Persze Isten őrizz, hogy lenézzük őket, mert őket sosem szabad leírni. Viszont hazai pálya és a második hely bebiztosítása miatt számunkra kötelező lesz a győzelem. Szerintem, ha vért izzadva is, de meg lesz az idei bajnokságban a huszonharmadik győzelem és a megérdemelt második hely a középszakaszban – fogalmazott Viszi.

——————

Nem zárta jól az alapszakaszt a Körmend együttese, hiszen a Kecskemét és a Pécs is legyőzte a piros-feketéket. Majd a középszakasz során négyszer hagyták el vesztesen a pályát Ferencz Csabáék. Az edzőváltás után óriási küzdelemben győztek Antonis Constantinides tanítványai az Alba Fehérvár ellen. Ezt követően a Szolnok otthonában kapott ki a Rába-parti alakulat. Ennek ellenére bizakodóak a körmendi kosarasok: szép siker lenne, ha a megyei rivális otthonában nyernének!

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend
2018. május 9 – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!