Az elmúlt szezonban nagyon sok cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy Antoine Griezmann az Atletico Madrid francia labdarúgója átköltözteti székhelyét Barcelonába, hogy a következő idénytől a katalánokat erősítse.

Forrás: en.as.com

Az érdeklődést, és az átigazolás lehetőségét korábban maga a játékos is megerősítette már, a szezon befejezése óta pedig mindenki arra várt, hogy Griezmann miként döntött a jövőjét illetően.

A 27 éves futballista végül egy előre felvett videóban közölte, marad a matracosoknál.


Nem telt el sok idő a bejelentést követően, Gerrard Pique, a gránátvörösök játékosa is reagált arra, hogy Griezmann nem igazol hozzájuk.


„Egy újabb lehetőség arra, hogy lássuk egy futballista életét és a benne lévő kétségeket, miközben meghozza karrierje legfontosabb döntését. Köszönjük a Kosmos Studiosnak (Piqué a Griezmann videóját készítő céggel szoros befektetői kapcsolatban áll – írja a Nemzeti Sport) és főleg Antoine Griezmann-nak ezt a néhány hetet. Úgy döntöttél, hogy maradsz az Atléticónál, és remélem, hogy ragyogóan játszol majd az új szezonban!”

Sportszerű megnyilvánulás ez a spanyol védőtől, aki általában jó érzékkel, és szívesen kommentálja a futballvilág történéseit.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!