Eddig nagyítóval kellett keresni azokat a csapatokat, akik “könnyűnek” találtattak. Mindenki igyekezett a lehető legtöbbet kihozni magából, ennek köszönhetően több meglepetés is született a csoportmérkőzések során. Ezúttal viszont minden más lesz, hiszen az utolsó kör nemcsak a helyezésekről, hanem a továbbjutókról is dönteni fog.

Hétfőn 16 órától, az A-csoport két mérkőzését rendezik. A Szaúd-Arábia – Egyiptom összecsapása valójában a két szimpatikus vesztes lép pályára, hogy szépen búcsúzzanak Oroszországtól. Ehhez persze nem elég a mezeket a pályára küldeni. Ha az esélyeket nézzük, akkor egyértelműen a Salah-t is a soraiban tudó Egyiptom lehet a győztes, de okoztak már meglepetést más csapatok, így csak a nagy nevekre alapozzuk tippünket.

A hazai szurkolóktól hajtott oroszok, vagy a sallangmentes, de kissé szürke játékot mutató Uruguay lesz a csoportelső? Nehéz megjósolni, hiszen a dél-amerikaiak még gólt sem kaptak. Igaz, hogy rúgni is csak kettőt rúgtak – mindkét mérkőzésüket “csak” 1:0-ra nyerték meg. Az oroszok többgólos sikert arattak, azonban csalóka lehet ez az eredmény, mert játékosállományt tekintve nem biztos, hogy Ők a jobbak. Azonban az első helyért mindkét csapat küzdeni fog az utolsó percig.

Este sem maradunk izgalmak nélkül, hiszen a B-csoport is búcsúzik, azonban itt még három csapat pályázik a továbbjutó két helyek egyikére. Talán Spanyolország van a legkönnyebb pozícióban. Először döntetlent játszottak Portugáliával, majd megverték Iránt. Ezúttal a nulla ponttal és rúgott gól nélkül álló Marokkó vár De Geáékra.

Fotó: barcablaugranes.com

Cristiano Ronaldo eddig szépen termelte a gólokat. Ezúttal is szükség lesz rá, mert a portugálok 4 ponttal második helyen vannak, azonban Irán csak 1 egységgel vannak lemaradva. A döntetlen elég lenne a luzitánoknak, azonban akkor csak a második helyen jutnának tovább, így a győzelem mellett a gólarány javítását sem hagyhatják figyelmen kívül.

A kérdés csak annyi: vajon melyik arcát mutatják a sztárokkal felálló nagy csapatok és lesz-e meglepetés a továbbjutó csapatok között

2018. június 25. – 16:00
Szaúd-Arábia – Egyiptom (Volgográd)
Uruguay – Oroszország (Szamara)

2018. június 25 – 20:00
Irán – Portugália (Szaranszk)
Spanyolország – Marokkó (Kalinyingrád)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!