A G-csoport utolsó fordulójában a már biztosan továbbjutó Anglia és Belgium találkozott egymással, hogy eldöntsék kié lesz az első hely, és ki megy tovább a második pozícióban.

Mindkét együttes erősen tartalékos összeállításban lépett pályára, bár tegyük hozzá, hogy ezeket a “tartalékos” kereteket azért sok ország elfogadná elsődleges csapatának is.

Sem Romelu Lukaku, sem Harry Kane nem lépett pályára, ám a belgáknál lehetőséget kapott a Manchester United nevelés Adnan Januzaj is, aki Roberto Martínez kapitány szerint nagyon nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt években, ám épp ezért megérdemelte azt a találatot amivel Belgium végül legyőzte Angliát, íme.

Nos, a gólnál már csak a csapattárs, Michy Batshuayi gólöröme volt szebb. A jelenleg Németországban kölcsönben lévő támadó ugyanis telibe rúgta a kapufát közvetlen közelről, a játékszer pedig visszapattant az arcára.


Később maga a csatár is reagált a Twitteren…

„Hahaha. Abban a pillanatban tudtam, hogy rá..sztam, amikor ránéztem az értesítéseimre. Miért vagyok ennyire hülye. Cseszettül fájt.” -írta Batshuayi.

A belgák ezzel a csoport elsőséggel nem jártak rosszul, hisz Japán még a könnyebb ellenfelek közé sorolható ezen a vb-n. A Belgium – Japán nyolcaddöntőt kedd este rendezik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!